Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una cinquantena d’empreses han participat a la jornada Enoturisme i Cooperació Empresarial, dins del programa Agrupem i avancem

L’Ajuntament de Vilafranca, en col·laboració amb Enoturisme Penedès, ha organitzat la jornada “Enoturisme i Cooperació”, que tenia lloc aquest matí a l’Auditori. Més de cinquanta empreses han participat en aquesta sessió que s’inclou dins del programa Agrupem i avancem.

La jornada ha començat amb una conferència del consultor Carles Mera, titulada “El llarg camí entre l’oferta i la demanda. El mercat del S.XXI”. Mera ha destacat que valors com l’empatia i la co creació de productes i experiències són la demanda principal del consumidor turístic actual.

La conferència era el preludi d’un networking entre la cinquantena d’empreses participants: tant empreses del sector enoturístic com aquelles que són potencials complements del sector. De fet, l’objectiu del programa Agrupem i avancem és afavorir la relació entre empreses per contribuir al coneixement, a la cooperació i l’intercanvi de bones pràctiques. El coordinador d’Agrupem i avancem David Puig opina que, després de gairebé un any de programa i diverses accions, els resultats aniran veient la llum.

El programa Agrupem i avancem està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: