Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 6.000 trucades al 112 des de Vilafranca, en el 1r any com a telèfon únic

D’octubre de 2012 a setembre de 2013, les trucades al 112 realitzades des de Vilafranca i que han suposat una activació de cossos operatius per donar resposta a una emergència han estat 6.072.

Aquest volum de trucades suposa al voltant del 0,45% del total de trucades ateses a tot Catalunya en què s’han activat els cossos operatius.

Gairebé un 38,3% s’han fet per motius de seguretat i un 26,6% han sol.licitat assistència sanitària. De la resta de trucades, destaquen les 657 que s’han fet per incidències (principalment, soroll de locals i molèsties al veïnat) i les 843 trucades per motius de trànsit.

En general, durant el primer any com a telèfon únic d’emergències, la majoria de trucades s’han realitzat entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre. L’agost ha estat el mes en què s’han fet un major nombre de trucades des de Vilafranca, un total de 626 .

El telèfon d’emergències 112 centralitza des de fa un any totes les trucades d’emergències que afecten a la policia de la Generalitat, els Bombers de la Generalitat, el Sistema d’Emergències Mèdiques, emergències químiques, Protecció Civil de Catalunya i al cos d’Agents Rurals.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: