Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos escaladors van resultar ferits a causa d’una esllavissada de pedres a la Font Freda de Gelida

Un home de 43 anys i nacionalitat anglesa i una dona de 31 anys veïna de Barcelona van resultar ferits diumenge al migdia mentre practicaven escalada a la zona de la Font Freda de Gelida.

Segons els Bombers de la Generalitat, una esllavissada hauria provocat que una pedra caigués sobre la noia, que estava assegurant l’escalador, i que aquest acabés caient. L’home va patir una fractura de fèmur i va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital de Bellvitge; mentre que la dona, amb una forta contusió a l’esquena i alguns dits del peu trencats, va ser evacuada a l’hospital Parc Taulí. Un helicòpter dels Bombers va traslladar efectius del Grup d’Actuacions Especials i del Grup d’Emergències Mèdiques fins a l’indret de l’accident, de difícil accés, per rescatar els ferits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: