Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge tindrà lloc al claustre de Sant Francesc un recital poètic i musical en homenatge a Miquel Martí i Pol

De la mà del poeta penedesenc Pep Antoni Roig i del músic i guitarrista Oriol Gallego, aquest diumenge a la una del migdia al Claustre de Sant Francesc es podrà escoltar un recital antològic dels poemes del poeta de Roda de Ter, Miquel Martí i Pol, mort l’11 de novembre de fa just deu anys. Miquel Martí i  Pol és un dels poetes en llengua catalana més populars i llegits.

Els seus poemes parlen de la vida interior, de la lluita contra un sistema que considera injust i de la batalla contra la malaltia que l’acompanyaria durant més de trenta anys, l’esclerosi múltiple. Pep Antoni Roig és un gran coneixedor de l’obra del poeta de Roda de Ter i de fa anys ha posat les seves dots de rapsode al servei dels versos de Miquel Martí i Pol. En aquesta ocasió el repte és oferir un recital antològic que faci repàs de del més de 40 llibres que el poeta va escriure. Des de l’etapa més combativa dels llibres <em>El poble</em> o <em>La fàbrica</em>, al lirisme més punyent de <em>Estimada Marta</em> o <em>Llibre d’absències</em>.

Amb aquest recital, el Servei de Cultura dóna per finalitzat el <em>cicle Paraules al Claustre i +</em> que enguany ha programat al Claustre de Sant Francesc 10 accions relacionades amb la paraula i el pensament que han passat per generes tant diversos i complementaris com el teatre, la música, , les narracions orals o els tallers plàstics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: