Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca promou la salut juvenil a través del JES

Joves Educadors i Educadores per a la Salut (JES) és un programa nou de formació i d’intervenció social al voltant de la promoció de la salut juvenil, impulsat pels serveis de Joventut i Salut i Consum de l’Ajuntament de Vilafranca d’acord amb els objectius i estratègies d’intervenció dels plans locals de joventut i de drogues.

L’objectiu principal és formar i crear un grup de treball de joves en relació a la prevenció i la promoció de la salut, que desenvolupi diferents accions des d’una perspectiva juvenil. La regidora de Joventut i Salut, Anna Doblas, explica els 4 eixos de treball d’aquests joves.

 

JES es desenvoluparà en dues fases: en una primera fase formativa teòrico-pràctica es donen els coneixements i recursos necessaris als joves i en la segona fase d’intervenció, s’ofereix la possibilitat de dissenyar i participar activament en el desenvolupament de les activitats i campanyes de caràcter juvenil que se’n derivin.

El programa té un preu d’inscripció de 15 euros i ofereix 10 beques de 300 euros per a la segona fase, com explica Doblas.

La formació JES s’adreça a joves de 18 a 30 anys interessats en ampliar els seus coneixements sobre la prevenció i la promoció de la salut.

 

Aquest curs consta de 40 hores, amb teoria i pràctica, a càrrec de formadors especialitzats en la promoció de la salut, les polítiques de joventut i l’educació en el lleure.

La formació es realitzarà els divendres a la tarda, de 2/4 de 7 a 2/4 de 10; i els dissabtes al matí, de les 9 a les 2 de novembre i principis de desembre. L’inici del curs serà el divendres, 8 de novembre.

Les inscripcions estan obertes fins al 5 de novembre i s’han de realitzar presencialment al SIAJ. S’ofereixen un màxim de 20 places per rigorós ordre d’inscripció.

 

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: