Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup d’alumnes alemanys de Lehre passa aquesta setmana amb els estudiants del Milà i Fontanals

L’Institut Milà i Fontanals ja va acollir la setmana passada un grup d’estudiants alemanys de la ciutat agermanada de Bühl. Però aquesta setmana són uns altres alumnes alemanys els que estan passant uns dies amb la gent de l’institut vilafranquí. Dilluns van ser rebuts al saló de plens de l’Ajuntament pel regidor de Cultura Raimon Gusi.

Els joves provenen de la ciutat de Lehre, a prop de Hannover, i van tenir els estudiants vilafranquins que ara els acullen a casa a la seva ciutat el passat mes de maig. Aquest intercanvi va néixer d’un projecte Comenius i es fa des de fa vuit anys. Ara s’ha fet extensiu als estudiants que cursen la optativa d’alemany de primer de batxillerat a l’Institut Milà i Fontanals. L’objectiu és bàsicament que practiquin l’alemany, tot i que sovint parlen en anglès. Els joves s’estan a Vilafranca des d’aquest passat diumenge i fins divendres, però el contacte es manté a través del correu electrònic i les xarxes socials.<br /><br />Per la seva part, els joves alemanys tenen força clar el que faran a Catalunya, conèixer els castells, visitar la platja i menjar bé.<br /><br />Dilluns, a la rebuda a l’Ajuntament, els alumnes i els professors de la Lehre Hauptschule U-Realschule van rebre de mans del regidor de Cultura llibres sobre el Penedès i sobre el fenomen casteller.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: