Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

The jazz musicals a la 9a Nit Solidària de Vilafranca

Som-hi films presentarà a la propera Nit Solidària de Vilafranca The jazz musicals, un espectacle de números musicals de jazz interpretat per 12 ballarins i un cantant que actua com a mestre de cerimònies.

L’espectacle inclou medleys de cançons i coreografies de musicals tan coneguts com Cabaret, Chicago, Smash, Victor i Victoria o Moulin Rouge, així com un homenatge a Frank Sinatra i la ciutat de Manhattan.

La 9a Nit Solidària de Vilafranca es celebrarà el divendres 25 d’octubre al Casal. Aquest sopar-espectacle, organitzat pel Rotary Club de Vilafranca, és obert a tothom i cal adquirir els tiquets prèviament per telèfon 93 817 27 62 o per correu electrònic a <a href="mailto:"></a>.

Els beneficis d’aquesta iniciativa es destinaran a la implementació de nous tractaments per l’Alzheimer, al centre sociosanitari Ricard Fortuny.

En marxa des del 2005, la Nit Solidària ha recaptat al llarg de 8 edicions prop de 500.000 euros que s’han destinat a diversos projectes i entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: