Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“T’estimo, ets perfecte ja et canviaré” arriba a Cal Bolet amb les entrades exhaurides

El primer espectacle de la temporada de teatre de Cal Bolet que es veurà aquest diumenge ha exhaurit totes les localitats. El musical “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” dirigit per Elisenda Roca, premi Max al millor musical i en gira per Catalunya arribarà aquest diumenge a les 7 de la tarda al Teatre Cal Bolet.

“T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” és una visió ampliada, irònica, divertida, gamberra, fresca i tendra d’experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida. La seva fórmula magistral combina diversos ingredients: molt d’humor, una dosi de tendresa, un grapat d’ironia i un punt de mala llet a ritme de jazz, foxtrot, rock, gospel, swing o country.

<p class="Default">L’obra parla d’enamoraments apassionats, relacions de parelles amb fills i desconcertats amics sense criatures, desenganys amorosos, passions retrobades, amors adolescents, amors rutinaris, amors perdurables i intensos… De les primeres cites a l’amor en la vellesa.

<p class="Default">I, en aquest muntatge, la fórmula es completa amb sis grans talents sobre l’escenari i un compenetrat i sensacional equip al darrere. Interpretat per Mercè Martínez, Muntsa Rius, Ivan Labanda i Jordi Llordella, compta amb la música en directe al piano amb Andreu Gallén i el violí de Víctor Pérez.

<p class="Default">Les entrades ja estan exhaurides.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: