Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats instal·la una webcam panoràmica per mostrar la vinya

El Patronat de Turisme de Subirats ha situat una càmera web panoràmica a l’Estació Vitivinícola de Lavern, seu de l’Oficina de Turisme de Subirats.

Visitant la pàgina web www.turismesubirats.cat es pot observar en directe els canvis en el paisatge vitivinícola, en les diverses èpoques de l’any. La imatge està enfocada cap a les vinyes de la plana del Penedès, però també permet veure el pas dels trens de rodalies, en primer terme, i del TGV al fons.

La webcam també és a la pàgina web de webcams turístiques de tot el món, Webcams.travel, i a l’aplicació per a smartphones o telèfons mòbils intel·ligents WorldView per reforçar l’objectiu de promocionar l’enoturisme a Subirats i el Penedès. La iniciativa s’emmarca dins l’estratègia de difusió dels atractius turístics de Subirats a les xarxes socials.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: