Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern explica el projecte de reurbanització del carrer Pere el Gran en la trobada amb els veïns del barri de Sant Julià

Pere Regull acompanyat de membres de l’equip de govern i tècnics municipals es va reunir dilluns al vespre amb els veïns del barri de Sant Julià, en les habituals trobades que fa amb els membres de les associacions de veïns de Vilafranca.

Una trobada que va servir entre altres qüestions per tal d’acostar al veïns de manera extensa la proposta de reorganització del carrer Pere el Gran. Una obra que ha de ser important per la vila i pel barri, ja que es tracta d’un eix viari destacat. L’alcalde comentava que la voluntat era explicar el projecte, els seus avantatges, però recollir també les queixes i demandes que puguin fer els veïns.

En aquestes trobades amb els veïns s’aprofita també per plantejar temes del dia a dia del barri, que tenen a veure per exemple amb les voreres, l’asfaltat, el civisme i la neteja. Jaume Girona, és el president de l’Associació de Veïns de Sant Julià.

L’acte el va obrir el president de l’Associació de Veïns, i tot seguit l’alcalde va iniciar la presentació d’aquest projecte, amb el suport del regidor d’urbanisme Josep Maria Martí i tècnics de l’àrea d’urbanisme.

L’interès del projecte va quedar palès en què des del primer moment els veïns assistents a la trobada van voler intervenir i plantejar els seus dubtes i qüestions sobre la remodelació d’aquest eix viari, que l’ajuntament vol potenciar però incentivar també la part destinada als vianants.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: