Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La relació entre l’Arsenal i l’escola d’art de Budapest continua viva, ara amb la visita d’una delegació d’alumnes

Un grup d’alumnes hongaresos participen aquests dies en un intercanvi amb l’escola municipal d’art Arsenal.

Els alumnes provenen de l’escola d’art de Budapest Jaschik Álmos i són a Vilafranca en el marc d’un programa Leonardo per a conèixer el sistema educatiu català i la cultura i els costums de casa nostra. La delegació ha estat rebuda aquest divendres al matí per la regidora d’ensenyament Emília Torras i el regidor de relacions internacionals Joan Manel Montfort.

En nom de l’escola hongaresa, el professor de gràfica Hurton Tamàs explicava que a Budapest la crisi també està fent estralls en l’àmbit dels ensenyaments artístics, tot i que la situació és diferent.

La delegació estarà una setmana a Vilafranca i participarà en diverses visites culturals i en les classes de l’Arsenal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: