Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep M. Benet i Jornet inaugurarà els cursos de català a Sant Sadurní

Aquest divendres Josep M Benet i Jornet, premi d’Honor de les Lletres Catalanes  2013, farà una xerrada a Sant Sadurní per parlar del seu ofici i de la seva obra.

L’acte, que començarà a les 8 del vespre a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya, servirà per inaugurar els cursos de català 2013-2014 del C<strong>entre de </strong>N<strong>ormalització </strong>L<strong>ingüística</strong> de l’Alt Penedès i el Garraf i una nova edició del programa Voluntariat per la Llengua en aquesta població.<br /> <br /> <strong>Dramaturg i guionista, </strong>Benet i Jornet es dóna a conèixer amb Una vella, coneguda olor, el 1964, amb la qual va guanyar el Premi Josep Maria de Segarra, i des d’aleshores la seva carrera s’ha centrat sobretot en el teatre. És autor de més de 16 obres teatrals traduïdes al castellà, l’alemany, l’anglès, el búlgar, el francès, el grec, l’italià i el portuguès. A més, és autor de diversos guions d’èxit per a televisió, com Poblenou, Rosa, Nissaga de poder, Laberint d’ombres,  El cor de la ciutat i Ventdelplà<br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: