Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressa a presó un home per robar en una masia de l’Alt Penedès

Agents dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca han detingut un home de 42 anys, nacionalitat espanyola i veí de Font-Rubí com a presumpte autor d’un robatori amb força en una masia de la localitat de Guardiola de Fontrubí.

L’home, detingut arran d’una investigació policial, ha ingressat a presó.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el presumpte lladre de la masia de Guardiola el 27 de setembre, una setmana després d’haver comès el robatori. Gràcies a les gestions d’investigació fetes, els agents van poder determinar com el presumpte autor dels fets era un veí del mateix municipi, el qual comptava amb dos antecedents policials pels mateixos fets i havia estat vist per la zona el mateix dia del robatori. El lladre va robar aparells electrònics, diners i joies, una part dels quals es van poder recuperar i es van retornar al seu propietari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: