Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Font-rubí estrena web turística

www.font-rubiturisme.cat promou el paisatge, el patrimoni i els productes del municipi i pretén ser-ne la porta d’entrada.

La nova pàgina web està pensada per fer de plataforma d’entrada al visitant, per això està vinclada a la pàgina d’EnoturismePenedès i a la pàgina web municipal. Està també traduïda al castellà, l’anglès i al francès per tal de ser una eina a l’abast de qualsevol visitant. Assumint el paper de formar part de l’àrea vitivinícola penedesenca, Font-rubí es postula pel seu cava i el seu paisatge.

La navegació necessita d’una versió moderna del programari com són l’Explorer 10, Mozilla Firefox, Chrome o Safari per Mac.

Al nou web el visitant pot veure els millors indrets de Font-rubí, les excursions més interessants, el contacte de totes les caves i cellers visitables i totes les activitats, allotjaments i restauració que Font-rubí posa a l’abast.

Segons l’ajuntament, Font-rubiturisme.cat presenta un Penedès nord, agrest i encantador.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: