Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Emília Torres renunciarà al càrrec de regidora

La regidora d’ensenyament i esports de l’ajuntament de Vilafranca, Emília Torres, presentarà la renúncia al càrrec en el proper ple municipal.

El dimarts de la setmana vinent, 22 d’octubre, l’Ajuntament de Vilafranca celebra ple ordinari, que com és habitual en el mes d’octubre presenta entre els punts més destacats de l’ordre del dia l’aprovació de les ordenances fiscals, és a dir dels impostos i taxes municipals. D’altra banda i  segons ha pogut saber la nostra redacció la regidora Emília Torres presentarà la seva renúncia al càrrec per motius personals i professionals.

Torres és regidora del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Vilafranca  des de l’any 2003. És membre de l’equip de govern, i dirigeix les regidories d’Ensenyament i Esports. A més és presidenta del Patronat Municipal d’Esports. En el seu lloc entrarà a formar part del consistori Sebastià Jané d’Unió Democràtica, que ocupava el lloc nº 11 a la llista de CiU en les darreres eleccions municipals. Té 58 anys, és Arquitecte Tècnic. Auditor de Sistemes de Gestió i Membre de la secció local del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona a Vilafranca.

La d’Emília Torres no és la primera renuncia d’una regidora del grup municipal de CiU en aquest mandat. Recordem que el 18 de desembre de l’any passat la també regidora d’ensenyament i de serveis socials, Ramona Suriol,  renunciava al càrrec. En el ple de gener d’aquest 2013 la va substituir l’actual regidora de joventut i salut, Anna Doblas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: