Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caminada popular d’El Martinet, aquest diumenge

Tornen les caminades d’El Martinet, Tot Passejant pel Municipi, desprès de la parada estival d’aquesta activitat.

La passejada d’aquest diumenge seguirà diversos camins de carro, de bosc i de ferradura fins arribar a l’extrem sud-oest de Sant Martí Sarroca. La passejada passa per l’ermita de Sant Joan del Lledó, Les Cantarelles, la font d’Andorra, can Barceló, la Creu de can Barceló, Fontmaiol, el dipòsit de l’aigua i les Valls.

La sortida serà des del Parc de la Pau de Sant Martí, a les 9 del matí. És un recorregut lleugerament costerut que va pujant gradualment. L’arribada està prevista per abans de les 2 del migdia i recomanen portar un bon calçat, esmorzar i aigua.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: