Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup de teatre Attrezzo presenta a Cal Bolet l’obra “A les fosques” amb bona acceptació per part del públic

"A les fosques" es una de les obres més conegudes del dramaturg anglès Peter Shaffer i ens situa en un apartament de Londres on, Brindsley Miller, un jove artista amb pocs recursos, i la seva promesa Carol, esperen la visita d’ un famós i influent col·leccionista d’art.

El director de l’obra, Pep Vidal, destaca que es tracta d’una comèdia atípica, on el joc de llums té un paper important.

El grup de teatre vilafranquí va atraure força públic a Cal Bolet aquest diumenge a la tarda. El grup ATTREZZO va néixer a finals de l’any 1996 quan un grup de joves penedesencs, molt aficionats al teatre van decidir que ells també podien fer-ne. La filosofia del grup és fer majoritàriament obres còmiques i actuen arreu de Catalunya. L’obra “A les fosques” la van estrenar a Sant Cugat Sesgarrigues per festa major, també l’han portat a Gelida i a La Gornal i el proper 16 de novembre la portaran al concurs de teatre de Piera.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: