Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convocats els ajuts per a estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior

Un any més, l’Organisme Autònom Local Torras i Bages, adscrit al Servei d’Ensenyament de Vilafranca, convoca els ajuts per a estudiants empadronats a Vilafranca que cursin estudis universitaris o de cicles formatius de grau superior fora del municipi, el curs 2013-2014.

Els estudiants que hi estiguin interessats poden consultar-ne les bases i descarregar-se l’imprès de sol·licitud a la secció d’Educació del web www.vilafranca.cat. Aquesta documentació també es pot recollir al Servei d’Ensenyament, al carrer de Santa Maria núm. 2, primera planta.

El termini per a la presentació de la sol·licitud i el lliurament de la documentació adjunta s’acabarà el dia 11 de novembre de 2013, a les 3 de la tarda.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: