Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les classes de dansa lliure a Vilafranca

Aquest dijous comencen els classes de Dansa Lliure organitzades per la delegació vilafranquina de l’Associació de Dansa Lliure de Catalunya i conduïdes pel professor Artús Porta. Les classes s’imparteixen cada dijous a l’Escola Mas i Parera  de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre.

La Dansa lliure és una modalitat de dansa que va crear el coreògraf François Malkovsky i es basa en exercicis i coreografies fonamentades en els moviments naturals i lliures del cos humà, sense forçar cap pas o gest, i inspirant-se en la revolució de la dansa que va fer Isadora Duncan quan va trencar amb el ballet clàssic.

Podeu trobar més informació a la web  <a href="http://www.dansalliure.cat">www.dansalliure.cat</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: