Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet estrena aquest cap de setmana un vestíbul més ampli

El teatre municipal vilafranquí ha estat en obres des de principis de setembre. D’una banda, s’ha renovat l’escomesa elèctrica per adaptar-la a les necessitats de seguretat en cas d’emergències. I, de l’altra, s’ha fet un vestíbul més ampli eliminant l’antiga taquilla de l’entrada i posant-ne una de nova a dins de l’espai.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Raimon Gusi creu que els espectadors guanyaran en confort amb l’amplitud del vestíbul renovat.   Gusi comenta que les obres han estat en part possibles gràcies a la bona resposta i fidelitat del públic. El regidor apunta que ja hi ha alguns espectacles d’aquest inici de temporada que arriben amb les entrades exhaurides i destaca l’important increment de la venda anticipada. Els treballs al teatre municipal Cal Bolet han tingut un pressupost de 30.000 euros: 15.000 per a l’electricitat i 15.000 per la resta d’arranjaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: