Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona valoració del ‘Curs d’idees pràctiques sobre com portar la teva empresa’ que s’ha fet a Sant Sadurní

Ha finalitzat el ‘Curs d’idees pràctiques de com portar la teva empresa’ que s’ha fet al centre de serveis a les empreses NEXES de Sant Sadurní, dins de les activitats previstes pel Club de l’Emprenedor.

El curs, de 12 hores de durada, ha anat a càrrec de tècnics d’empresa del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf. En aquesta activitat formativa hi han participat 7 persones que estan en procés d’elaboració del seu pla d’empresa i persones interessades en crear el seu propi negoci. Durant les jornades s’ha explicat com elaborar un pla d’empresa i establir-se per compte propi. El curs ha tingut molt bona acollida per part dels participants, que han destacat el fet que sigui eminentment pràctic i que els formadors fossin persones amb molta experiència professional en  l’assessorament i acompanyament als emprenedors.

Posteriorment es va lliurar un certificat d’assistència als alumnes  i es va dur a terme una sessió de  networking entre els assistents, amb la participació dels diferents professionals del centre.

Degut a l’èxit i a la demanda de cursos d’aquest format, el Centre de serveis a les empreses NEXES, conjuntament amb el Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf, té previst organitzar un altre curs com aquest al primer trimestre de l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: