Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Som Sant Sadurní organitza la XIV Mostra comercial i d’artesans de Sant Sadurní

Tindrà lloc els propers 4, 5 i 6 d’octubre dins el marc de la Setmana del Cava i coincidint amb el Cavatast.

Totes aquestes activitats reuneixen al llarg d’aquests tres dies milers de persones que gaudeixen d’aquesta oferta lúdica al voltant del cava.

Per tercer any consecutiu la ubicació de la mostra serà a la Plaça Nova, un punt neuràlgic i cèntric de la vila proper al Cavatast. Les parades s’ubicaran al c/ Milà i Fontanals i al voltant de la plaça oferint un ampli ventall de productes artesans. Aquest any hi haurà un número important d’artesans que treballaran a la parada i que faran tallers per la canalla repartits durant l’horari de la fira. A la mostra hi participaran alguns comerços locals adherits a Som Sant Sadurní.

 

Paral·lelament a la mostra es potenciaran com sempre altres activitats lúdiques infantils. Avancem però que la Fira comptarà enguany com a novetat amb l’actuació del grup Jazzul dissabte a la tarda, així com amb les actuacions ja clàssiques dels alumnes de l’Escola de Música el divendres a la tarda i de les alumnes de l’Escola de Dança – Gimnàs Estem per tu el diumenge a la tarda.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: