Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 60 instagramers a la trobada de Subirats

La trobada d’instagramers #InstacatchSUBIRATS, celebrada dissabte passat, va aplegar més de 60 aficionats a l’aplicació de fotografia instagram.

Els participants van gaudir d’un matí ple d’activitats, vinculades al programa “Viu la Verema a Subirats, Capital de la Vinya!”. Un tast de cava i la fotografia de grup va donar per finalitzada la trobada, que agafava el relleu de les celebrades anteriorment a Sitges, Vic i Mataró.

Els participants havien de publicar diverses fotografies amb el hashtag o etiqueta #InstacatchSUBIRATS per tal de participar en un concurs fotogràfic amb el premi d’una estada de cap de setmana amb activitats a la propera destinació de l’#Instacatch, fet que ha motivat la publicació de centenars de fotografies sobre Subirats a Instagram.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: