Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les activitats complementàries han impulsat encara més el Mercat del Préssec d’Ordal

Aquesta darrera edició del Mercat del Préssec d’Ordal ha registrat un nou augment de visitants, motivat en bona part per les activitats complementàries i de difusió realitzades aquest estiu per promocionar-lo i atraure visitants a Subirats i el Penedès.

Així, l’estand instal·lat a l’esdeveniment “El Penedès a Barcelona” va ser un dels que va registrar més afluència. La nova ruta paisatgística “Passejada per la Terra del Préssec d’Ordal” i la ruta de tapes amb Préssec d’Ordal pels restaurants de Sant Pau, combinada amb una visita al celler Albet i Noya, també han donat bon resultat.

L’experiència exitosa del Mercat del Préssec d’Ordal, que s’organitza des del 2006, ja comença a ser estudiada de primera mà, com ho demostren les visites rebudes de grups d’agricultors txecs i universitaris de fructicultura de Corea del Sud.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: