Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADEG obre una galeria d’art

L’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès, ADEG, enceta un nou projecte per apropar l’obra dels creadors locals als públics d’empresa.

Artistes del Penedès i del Garraf seran els expositors de la nova Galeria.cat, un espai virtual que mostrarà i posarà a la venda obra pictòrica, escultura i ceràmica dels nostres creatius, alguns novells i d’altres més reconeguts, com és el cas del sitgetà Artur Duch, que serà el primer artista convidat i estrenarà la seu internètica.

Aquesta proposta de l’ADEG és el resultat d’un treball de col·laboració que va començar ara farà un any de la mà de la galeria vilanovina Ismes, amb la participació de la consultora ADQA, experta en comerç electrònic.

Galeria.cat, com a exposició i botiga virtual, té el propòsit d’arribar a tots els públics que vulguin iniciar-se en l’adquisició de peces d’art realitzades per creadors de l’entorn més proper i alhora exercir un paper de mecenatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: