Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca recomana evitar l’ús del vehicle particular en la mesura que sigui possible aquest 11 de setembre

La Via Catalana per la Independència organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana per aquest 11 de setembre tindrà al seu pas pel territori afectacions importants a la xarxa viària urbana i interurbana. En el cas de la xarxa urbana, la Policia Local de Vilafranca ha preparat un dispositiu especial en coordinació amb els altres cossos de seguretat i la mateixa ANC per evitar col·lapses i incidents.

La recomanació principal que fa la policia és que s’eviti en la mesura que sigui possible la circulació en vehicle particular durant tota la jornada i que els desplaçaments es facin preferiblement a peu. A les tres de la tarda hi haurà el desplegament de la dotzena d’efectius policials i els 25 voluntaris de l’organització que vetllaran pel control del trànsit. A dos quarts de quatre es produiran els primers talls de circulació i els vehicles hauran de circular per vies perifèriques com el Vial de Clotes i el Carrer d’Amàlia Soler, evitant el pas pel centre. En alguns carrers perpendiculars que travessen el recorregut de la cadena humana, hi haurà agents de la policia o voluntaris que deixaran passar els vehicles sempre i quan aquests travessin de forma neta entre la banda nord i sud de la ciutat. El trànsit quedarà totalment tallat a les 17 hores 14 minuts i fins aproximadament les sis de la tarda. La policia demana als participants a la Via Catalana, així com a la resta de ciutadans, que mantinguin un comportament cívic i que evitin desplaçaments amb vehicles i ocupacions indegudes perquè tot el dispositiu funcioni correctament. Pel que fa a les vies d’entrada i sortida a Vilafranca, també hi haurà afectacions importants. Les sortides 28 i 30 quedaran tancades i serà la 29 la única que quedi oberta. La Policia també recomana que si algú té alguna emergència o necessitat en el transcurs de la cadena humana, es posi en contacte amb el 112 o a truqui al telèfon de la mateixa policia local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: