Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Increment del 7% dels cellers a la 33a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Del 21 al 24 de setembre, se celebra la 33a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, a Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè 2013.

Enguany, la Mostra compta amb 64 cellers participants, un 7% més respecte l’any passat, reafirmant-se en un referent del sector vitivinícola en la divulgació i la promoció dels seus productes a la ciutat de Barcelona. L’any passat, unes 145.000 persones van passar per la Mostra al llarg dels quatre dies.

En la presentació de la Mostra, el conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha anunciat que Catalunya ha estat la segona comunitat autònoma que més vi ha exportat aquest primer semestre, amb gairebé 98 milions de litres. Aquesta exportació ha suposat més de 261 milions d’euros.

 

Les exportacions de vi català han crescut un 0,7 % respecte al mateix període de l’any passat i representen el 19,2% del total d’exportacions de l’Estat.

La 33a edició de la Mostra de Vins i Caves ha impulsat un concurs de fotografia a la xarxa Instragram, que ha comptat amb més de 500 participants, i com a novetat, promocionarà l’oferta d’enoturisme en un estand de l’Agència Catalana de Turisme.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: