Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fotografies solidàries a la capella de Sant Joan

“Els ulls i la paraula” és el títol d’aquesta exposició de fotografies donades per fotoperiodistes de reconegut prestigi, signades per el mateix fotògraf i amb un pensament manuscrit i signat per una personalitat destacada del món artístic, cultural, científic o polític; però sempre d’una trajectòria coherent amb el sentit solidari de l’exposició.

La mostra és una producció de “Gramanet Imatge Solidària”, i va obrir portes a la capella de Sant Joan divendres passat. El seu objectiu és doble. Per una banda sensibilitzar als ciutadans en els valors estètics i solidaris mitjançant la imatge i per l’altre, recaptar fons pel finançament de projectes solidaris en el tercer món; per aquesta raó les obres exposades poden ser adquirides per les persones interessades.

Alguns dels noms que signen les fotografies són Samunel Aranda, Xavier Jubierre, Jordi Belver, José Luis Garcia, Domènec Umbert, Joan Guerrero, Bru Rovira, Francesc Melcion o Kim Manresa entre altres, i els textos són obra de personalitats tant diverses i rellevant del món polític, social i cultural com Antoni Tàpies, Pedro Almodóvar, Moisès Broggi i Arcadi Oliveres, entre molts altres.

L’exposició es podrà visitar a la Capella de Sant Joan fins el 27 d’octubre, en els horaris habituals d’aquest espai.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: