Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta la segona edició de Postals del Penedès, amb les caves Codorniu com un dels punts de venda

Després de la seva presentació al Vinseum de Vilafranca, el 25 de juny, les Postals del Penedès ja es poden comprar a una vintena d’establiments de la comarca.

Es van editar 1.200 postals per donar ales a la iniciativa, però la demanda ha obligat les promotores a fer una segona edició i doblar-ne la quantitat, 2.400. Maria Rosa Ferré, Àngela Llop, Esther Ribas i Rosa Vendrell han fet una campanya de comunicació a gran escala, i han estat protagonistes d’un reportatge del Telenotícies de Televisió de Catalunya i de Penedès Televisió. Recordem que el mèrit d’aquesta iniciativa a favor del Penedès com a destí turístic de qualitat, consisteix a haver tirat endavant el projecte només amb els seus estalvis. Després de la segona edició de la col·lecció Colors Penedès, el seu proper projecte de <em>merchandising</em> seran imans per la nevera amb els paisatges de les postals. Com que un dels objectius de les quatre penedesenques és donar valor al territori i promocionar-ne el coneixement, organitzaran trobades en els punts on s’han fet les fotografies de les postals. I la primera cita amb elles, serà aquest diumenge 8 de setembre a la tarda. Justament en la diada de Santa Maria de Foix, proposen una trobada a la postal número 11, d’una vinya de Torrelles de Foix. Serà una activitat on es parlarà de fotografía, turisme i agricultura, i comptarà amb la col·laboració de la Gemma Cortada, pagesa responsable de Can Cruset agroturisme, un dels punts de venda de les postals. També hi haurà una actuació humorística sorpresa i una degustació de cava i productes de la terra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: