Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

EqualMón i Nou Set comencen una col·laboració estreta per fomentar l’equitat de gènere a les cooperatives de la zona d’Al Hoceima

La botiga Roba Amiga, gestionada per la cooperativa Nou Set, acull una exposició de fotografies sobre la tasca de cooperació internacional al desenvolupament que impulsa l’ONG penedesenca EqualMón.

La mostra s’emmarca en els acords de col·laboració entre EqualMón i Nou Set per al desenvolupament i difusió dels treballs de caire social de les dues associacions. Ara tot just comencen un projecte en comú que pretén portar a les cooperatives d’Al Hoceima las tasca que EqualMón ja desenvolupa a 26 centres educatius de la zona per a difondre, formar i conscienciar sobre els drets humans i, més concretament, sobre l’equitat de gènere.

Nou Set és una cooperativa veterana, de manera que portarà la seva experiència a un entorn en el qual encara s’ha d’avançar pel que fa a la igualtat entre homes i dones. El projecte es desenvoluparà a través de la visita d’una delegació d’Al Hoceima a Vilafranca i a la inversa.

L’exposició ha estat inaugurada aquesta setmana i es podrà veure en horari comercial fins a finals de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: