Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots fan plaça de vuit Cervera

Els Xicots de Vilafranca han fet una meritòria actuació aquest diumenge a la tarda a la festa major de Cervera, convertint-la en plaça de vuit.

Els Xicots van desplaçar un bon gruix de camises vermelles i van poder  completar una bona diada. Van obrir amb el 5de7, el cinquantè consecutiu que descarreguen. A la segona ronda van plantar un esvelt 4de8, el setè de l’any i amb dos debuts al tronc. Va ser el castell que va convertir la vila de Cervera en plaça de vuit, ja que mai se n’havia vist cap en aquest indret. També va ser la 27a població on els Xicots han portat castells de vuit en la seva història. A la tercera ronda van fer la torre de 7, molt treballada a la pujada. <br /> Els de Cal Noi-Noi van estar acompanyats musicalment per de l’Escola de grallers de la colla, que ha obert la segona convocatòria pública per  aprendre a tocar la gralla. Els interessats cal que es dirigeixin a Cal Noi-Noi els dijous a les set de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: