Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos estrena Banc del Temps

La iniciativa ha sorgit d’un grup de persones que, junt amb el servei d’iniciatives econòmiques de l’Ajuntament dels Monjos, han estat treballant durant els darrers mesos per organitzar-se mitjançant reunions o visitant altres Bancs dels Temps i formant-se en gestió i economia social i solidaria.

El Banc del Temps és una iniciativa social integrada per persones motivades per a intercanviar temps. És a dir que es "presta" i es "rep" temps dedicat a tasques puntuals relacionades amb les necessitats de la vida diària i quotidiana, de forma gratuïta.

Les persones interessades a formar part del Banc del Temps hauran de fer una entrevista prèvia per apuntar-s’hi. La persona associada rep un servei d’altres socis o sòcies durant un període de temps, i es compromet a prestar un servei, sense ànim de lucre ni cap mediació monetària.

El Banc del Temps atendrà al públic en una oficina al Tangram, que estarà oberta tots els dimecres de 10 a 12 del matí i els dijous de 6 a 8 de la tarda. També es pot contactar amb el Banc del Temps a través de les adreces electròniques o .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: