Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC exigeix a la Generalitat que pagui la seva aportació a les llars de Vilafranca i les beques menjador

Aquest curs la Generalitat no ha pagat les beques menjador que els alumnes havien sol·licitat, fent que moltes famílies que ho necessiten no apuntin els infants al menjador escolar.

El Grup Municipal del PSC considera molt greu que les famílies que necessiten les beques no les puguin gaudir perquè la Generalitat no compleix els seus compromisos i, acompanyats del diputat al Parlament, Joan Ignasi Elena, han denunciat la situació.

 

Pel que fa a les llars municipals d’infants de Vilafranca, Francisco Romero diu que el Govern deu més de 700 mil euros a l’ajuntament. El 1r tinent d’alcalde recorda que una de les prioritats del pacte de govern signat amb CIU és que no s’incrementi la quota a les famílies i que en cas que aquests diners no arribin, el consistori assumeixi la diferència.

 

El diputat vilanoví recorda que la Generalitat no té pressupost, però “continua fent retallades d’amagat de tothom”. A més, afegeix, fa incompliments constants i té un deute amb els municipis. Els socialistes afirmen que no pararan de pressionar el Govern perquè rectifiqui.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: