El PQPI La Forquilla torna a engegar a la Fassina
El Servei d’Ocupació i Formació de Vilafranca enceta a la Fassina un nou curs del programa de qualificació professional inicial (PQPI) amb l’objectiu de formar professionalment a joves entre 16 a 21 anys, que desitgin adquirir experiència professional en l’àmbit de la cuina i els serveis de restaurant i bar.
Un total de 15 alumnes tenen l’oportunitat de participar en aquest programa, formant-se com a auxiliars d’hoteleria en les especialitats de cuina i serveis de restaurant i bar. El curs té una durada de 925 hores de formació teòrico-pràctica, de les quals 216 són pràctiques en empreses del sector situades a l’Alt Penedès.
Des del Servei d’Ocupació i Formació es treballa amb l’objectiu de proveir el sector empresarial, tan de Vilafranca com de la comarca, de perfils professionals ben preparats tant per a petits negocis de restauració com a qualsevol empresa relacionada amb l’hoteleria.
L’oferta de Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) que impulsa l’Ajuntament de Vilafranca arriba en aquest curs a 60 joves en 4 especialitats.