Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 17è Cavatast continua professionalitzant-se i amplia horaris

Del 4 al 6 d’octubre Sant Sadurní viurà una nova edició del Cavatast, la XVII mostra de caves i gastronomia de Sant Sadurní.

Amb un pressupost de 195.000 euros sense IVA, el Cavatast, compta amb el patrocini del Banc de Sabadell, que agafa el relleu de la desapareguda Caixa Penedès.

Enguany, l’ambaixador del Cavatast i encarregat d’inaugurar la fira serà el periodista Marcel Gorgori, presentador del programa En Clau de vi del Canal 33.

El Cavatast vol ser una fira pels consumidors però també una fira professional i enguany, a banda de totes les activitats que es faran al CIC Fassina, els elaboradors han programat activitats als propis cellers, la qual cosa suposa una gran oportunitat de negoci pel municipi.

La Fira, com a novetat amplia horaris al vespre i no tancarà els migdies, per tal d’oferir més temps per maridar cava i gastronomia, i manté preus, com explica el director tècnic del Patronat de Turisme, Joan Capellades.

 

El Cavatast 2013 comptarà amb un total de 35 cellers i caves i 10 empresaris de gastronomia.

El CIC Fassina es consolida com a punt de referència de la fira, obrirà matí i tarda, i té activitats programades durant tot el dia, a banda de la pròpia visita a l‘espai museístic del Centre d’Interpretació del Cava que amplia notablement els horaris de visita, com destaca Capellades.

En aquesta dissetena edició s’ha treballat per potenciar l’anglès en tots els elements del Cavatast, perquè es percep que cada cop són més els visitants que provenen de fora de l’Estat.

L’oferta d’activitats inclou el Trenet del Cavatast, així com La Botiga del Cavatast, on es podran adquirir tots els caves exposats. També es podrà fer la Ruta Teatralitzada “Un viatge als inicis del cava” i moltes altres activitats.

Des del Patronat de Turisme també han volgut destacar la col·laboració amb el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès,  ja que es vol que la fira tingui repercussió de visitants i econòmica a tota la comarca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: