Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte pedalada verda dels Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca organitzen el proper dissabte 21 de setembre una nova edició de la Pedalada Verda, activitat emmarcada dins de la setmana de Mobilitat Sostenible i Segura , que va des del dia 22 fins el 29. Enguany, el lema de la setmana és “Aire net – Fes el pas!”.

<strong> </strong><strong> </strong>

<strong></strong>Com ja va essent habitual en els últims anys, els Castellers de Vilafranca col·laboren amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura organitzant la Pedalada Verda. La passejada popular començarà a les 5 de la tarda des de la Rambla Sant Francesc, i després d’un recorregut pels carrers de Vilafranca, tornarà a la mateixa rambla, on hi haurà una xocolatada per a tots els participants i el sorteig d’una bicicleta i altres obsequis.

Es recomana a tots els participants l’ús de casc i també se’ls anima a vestir una samarreta verda o a lluir algun motiu de color verd.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: