Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les classes del Programa de Qualificació Professional Inicial a Santa Margarida i els Monjos

Aquest programa permetrà que quinze joves d’entre 16 i 18 anys realitzin estudis professionalitzadors de muntatge i manteniment informàtic amb l’objectiu de formar els alumnes i capacitar-los en aquest àmbit professional. El curs permet també que els joves puguin reprendre els estudis en un cicle formatiu de grau mitjà o bé millorar les possibilitats d’accés al món laboral.

La principal particularitat d’aquest PQPI és el finançament, que costejarà íntegrament l’ajuntament dels Monjos, i que s’ha programat amb l’objectiu de minvar la taxa d’atur juvenil que té actualment el municipi. El projecte pretén també oferir una proposta formativa propera als joves, que els motivi, que atengui els seus interessos particulars i que els permeti iniciar un itinerari professional i formatiu de transició.

El programa es centra en prioritzar l’atenció individualitzada i la proximitat a l’alumnat, amb un seguiment i acompanyament formatiu i una orientació personal, professional i acadèmica individualitzada per definir el seu projecte de futur i acompanyament en el procés d’inserció laboral o continuació educativa. L’alumnat completarà la seva formació amb un període de pràctiques en empreses.

El curs que va començar el passat 16 de setembre finalitzarà a mitjans de juny de 2014.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: