Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona resposta al primer Rodaplaces

El primer Tast d’espectacles infantils – Rodaplaces ha tingut una molt bona resposta del públic familiar

Una major oferta cultural per als més petits sempre ha estat una demanda per part de les famílies de Vilafranca, ja no només durant la festa major, sinó també durant la resta de l’any.

Per donar resposta a aquesta necessitat, els administradors de la festa major, amb la organització de La Xarxa i el Casal Popular de Vilafranca han omplert el darrer dia de la festa d’activitats per a la canalla i la resposta ha estat molt positiva.

El Rodaplaces començava al matí amb el Juguem gegant i continuava a la tarda amb cinc espectacles diferents que tenien lloc pels carrers del centre. Hi ha hagut molta gent en totes les activitats.

La voluntat de les entitats organitzadores ha estat la d’oferir una mica de tot. Per això hi havia des de titelles fins a acrobàcies i pallassos.

Un dels espectacles que s’han pogut veure aquesta tarda ha estat el de la companyia vilafranquina Parella de dos. A la Plaça Constitució arribaven un parell de venedors ambulants que oferien als espectadors tot d’invents estrafolaris. Aquest muntatge ja ha rodat força i, al Rodaplaces, ha arribat en una versió reduïda de mitja hora per fer riure petits i grans. En parlàvem just abans de la primera representació amb un dels pallassos de la companyia, l’Eloi Tres.

D’altra banda, a la Plaça de la Vall del Castell, els més petits han pogut veure les titelles de la companyia L’Estenedor. L’espectacle, titulat Contarelles, està integrat per diferents històries curtes que mostren tècniques titellaires diverses. La primera estava protagonitzada pel Joan Bola, un titella fet amb un guant i una bola que volia protegir una flor de la contaminació.

Un altre dels espectacles era el del Karoli, l’home roda. El professor Karoli ha arribat amb molta energia a la plaça de la Vila per combinar el seu enginy amb artilugis amb rodes de tota mena, de monocicles a bicicletes nanes.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: