Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es presenta el col·leccionable ‘L’abans: Recull grafic de Sant Sadurní d’Anoia’

Aquest dijous a les 8 del vespre es presenta al Casal d’Entitats el col·leccionable ‘L’Abans: Recull gràfic de Sant Sadurní d’Anoia’, a càrrec del Centre d’Estudis Sadurninencs. L’edita l’Editorial Efadós amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

El llibre explica la història de la vila a través de les fotografies entre els anys 1861 i 1975. Són imatges familiars, de la gent del poble, que mostren la vida quotidiana al llarg d’un segle: el paisatge urbà, les institucions, les indústries i els oficis, les entitats, les escoles, els serveis i les festes són els blocs temàtics que es veuen reflectits en fotos en blanc i negre.

L’obra s’edita en 50  fascicles setmanals que sortiran a partir de divendres 20 de setembre i ja s’ha editat a un centenar de municipis d’arreu de Catalunya i Balears.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: