Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest és el darrer cap de setmana per poder veure les exposicions de l’edició del 2013 de les Fires de Sant Sadurní

És el cas de l’exposició de ceràmica ubicada a la capella i a la sala annexa de l’Índex, recomanada especialment per la regidora de cultura, Montse Medall, per la gran qualitat i bellesa de les obres que hi exposen les ceramistes Camil·la Pérez Salvà, així com les dues ceramistes locals, Mercè Beneit i Maria Jose Torres.

Al Casal d’Entitats també clourà aquest cap de setmana l’exposició itinerant ‘Larriera’.

D’altra banda l’exposició ‘Museu d’Esperanto de Subirats: més que una llengua, més que un museu’ ubicada a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya encara es podrà veure fins el dia 4 d’octubre. En aquest cas l’exposició compta amb uns plafons explicatius sobre la llengua i sobre el Museu d’Esperanto de Subirats, així com també un fons bibliogràfic escrit en esperanto que els usuaris podran consultar i agafar en préstec.

El Museu, situat a Sant Pau d’Ordal, és un espai obert al visitant, amb una excel·lent biblioteca esperantista que pretén donar a conèixer els valors d’aquesta llengua i la tasca de manteniment feta per la família propietària i els seus col·laboradors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: