Dijous, 24 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca estrena els Dijous de tapes

Des d’ahir dijous, 1 d’agost, 12 bars i establiments vilafranquins participen al nou projecte Dijous de tapes a Vilafranca.

Cada dijous des de les 7 de la tarda i fins les 11 de la nit, els establiments adherits a aquesta iniciativa oferiran als clients una beguda i una tapa o un pinxo pel mòdic preu d’1 euro.

El projecte està organitzat i coordinat per l’empresa 100x100penedès. Una de les seves artífexs, la Georgina Figueras, es mostra convençuda que els Dijous de tapes acabaran quallant a Vilafranca i passat l’estiu seran tot un èxit.

 

Cada bar servirà una tapa o pinxo diferent i l’objectiu és anar provant aquesta variada oferta, anant d’un establiment a l’altre. El projecte és apte per a tots els públics, perquè també se serviran begudes sense alcohol.

Amb aquesta iniciativa 100x100penedès vol incentivar el consum a Vilafranca, beneficiant no nomes els bars que hi participen sinó també els comerços, ja que els Dijous de tapes comencen en horari comercial.

 

La iniciativa també pretén evitar la fuga de vilafranquins cap a altres municipis on també ofereixen nits de tapes.

Els establiments que participen al Dijous de tapes són el bar Jaume I, la Taberna Ibérica del Penedès, El Túnel, Vila tapes, el Casino, la taverna  Inzolia, el Cèntric, el Noi Noi, La Garnatxa, el pub D’kate, el Café Central i Àgora Cervesera.

Tots aquests establiments han respost molt favorablement i s’han implicat a fons amb el projecte, segons 100x100penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: