Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

UP farà accions informatives a les rotondes de la C-15 per reclamar la circulació de tractors

Aquesta és una de les accions aprovades ahir en l’assemblea d’Unió de Pagesos de l’Alt Penedès, celebrada a Vilafranca. En els propers dies, el sindicat convocarà assemblees informatives arreu del país i aquest mateix agost ja iniciaran accions informatives a les rotondes de la C-15 o Eix Diagonal per informar-ne els seus usuaris.

No es tracta de tallar el trànsit, sinó de conscienciar els ciutadans.

L’assemblea havia estat convocada per informar els socis del sindicat que finalment han aconseguit la seva reclamació i el Departament de Territori i Sostenibilitat permetrà circular tractors per la C-15 en les mateixes condicions de l’any passat, entre Igualada i Puigdàlber, des d’ara i fins el 15 d’octubre. Recordem, però, que Unió de Pagesos vol que es permeti circular indefinidament els tractors per l’Eix Diagonal des d’Olèrdola fins a Sant Salvador de Guardiola, al Bages.

Tot i aquesta victòria, al sindicat agrari estan cansats i lamenten que cada any és igual.

Maria Rovira, membre de la Comissió Permanent Nacional de la Unió de Pagesos, diu que no pot ser que any rere any hagin d’invertir tant d’esforç per demanar el mateix, en comptes d’invertir les energies en la feina del camp i en optimitzar recursos.

Les primeres concentracions a rotondes de la C-15 es faran aquest agost a Igualada i a Sant Miquel d’Olèrdola. També han acordat dur la seva reivindicació als grups parlamentaris.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: