Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les JERC ja tenen secció local a Font-Rubí

Els nous militants de les JERC a Font Rubí van tancar la presentació de la nova secció local del Penedès fent una crida als joves del municipi a fer pinya per aconseguir la independència.

A la posada en marxa de la secció local, que va comptar amb uns 50 assistents, també hi va assistir el secretari nacional d’organització de les JERC, Bernat Picornell, que va felicitar la nova militància de Font-Rubí i va fer una gran defensa del procés cap a la independència.

La presentació de les JERC va tenir certa polèmica, ja que l’Ajuntament de Font-Rubí (CIU) va retirar divendres una estelada gegant que l’organització independentista havia penjat al pavelló on es celebraven els concerts de la Festa Major. Des de les JERC no entenen la decisió del govern i menys quan Font Rubí forma part de l’Associació de Municipis per a la Independència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: