Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capta ha venut uns 800 programes el primer dia, en la línia dels anys anteriors

Tot i que encara no hi ha xifres oficials i caldrà esperar al final de la capta per veure com han anat les vendes del programa de la festa major, ahir es van vendre entre 700 i 800 programes, en la línia d’anys anteriors.

Els administradors de la festa major 2013 estan molt satisfets amb com ha anat el primer dia, durant el qual es van recórrer els barris del centre, Sant Julià, Les Clotes i el Poble Nou. Comptaven amb uns 300 voluntaris, entre adults i setrilleres i la majoria han repetit també aquest matí.

L’administradora Esther Milà ha valorat aquest matí just abans de sortir de la Plaça de la Vila el primer dia de capta.

Entre els voluntaris que donen un cop de mà a la capta sol haver-hi molts ex administradors. Avui hem parlat amb tres dels integrants del quintet que es va encarregar de la festa major l’any passat.

El Pep Besolí explica que les converses entre administradors i ex administradors són molt semblants any rere any, perquè les preocupacions sempre són les mateixes.

Per la seva part, el Santi Güell destaca que estan vivint la capta amb “tranquil·litat”, un concepte que l’any passat no existia per a ells.

La Maria Jesús Azor, que ahir ja va passar tot el dia ajudant a la capta, comenta com va viure la jornada.

La capta afronta el segon i darrer dia recorrent els barris de l’Espirall i part de la Barceloneta Sant Magí durant el matí, mentre que a la tarda, passarà per la resta de la Barceloneta, el Molí d’en Rovira i La Girada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: