Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els infants sahrauí visiten a l’oculista i al dentista

Un objectiu del projecte “Vacances en Pau” és diagnosticar els infants refugiats sahrauís, en el menor temps possible, qualsevol patologia notable, perquè pugui ser tractada adequadament.

Referent als infants sahrauís acollits a l’Alt Penedès, destaquen les consultes oftalmològiques i dentals, que han comptat amb el suport solidari d’institucions públiques i privades implicades en el projecte. En el cas de la revisió ocular es valora l’agudesa visual i també es fan revisions als que ja es varen prescriure ulleres altres anys. En el cas de la revisió odontològica es revisen la càries i la mala oclusió.  En aquest sentit, s’ha comptat amb el suport del CAP de Vilafranca, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Òptica Badia i Dentitec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: