Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Vila fa un balanç positiu de la Botiga al carrer

L’Associació de Comerciants va tornar a organitzar aquest divendres a la tarda i dissabte durant tot el dia una nova edició de la Botiga al carrer, coincidint en l’equador de la temporada de rebaixes.

Els establiments adherits a l’associació munten parades al carrer, generalment davant de la seva pròpia botiga, fent més visibles els seus productes rebaixats i d’oferta.

Ha estat un cap de setmana amb molta calor i els vespres, especialment el de divendres, han estat els moments amb més afluència de clients.

El president de Centre Vila, Fèlix Hill, fa una valoració positiva en general.

Els indrets on ha funcionat millor ha estat en els carrers o places on més comerços s’han sumat a la iniciativa.

Per aquest motiu el president del Centre Vila anima a tots els comerços adherits a l’associació a participar de la botiga al carrer, perquè quanta més presència de paradetes i major continuïtat entre elles millor són els resultats. També en aquest sentit s’opta, en algun cas , per traslladar la parada d’algun comerç, fora del seu establiment i situant-la en carrers amb major nombre de parades.

La botiga al carrer ajuda als comerços a complementar la temporada de rebaixes. Una temporada que finalitzarà el 31 d’agost. Aquell dia Vilafranca està de Festa Major, per això el comerç de la vila situa el darrer dia de rebaixes dos dies abans i preveu organitzar el proper 27 d’agost una nova edició de la fira Fora Stocs amb parades a la plaça de la Vila de 10 del matí a les nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: