Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Corea del Sud al Mercat del Préssec d’Ordal

Una quarantena d’alumnes i professors de Fructicultura de la Universitat de Seül de Corea del Sud han conegut de primera mà el Mercat del Préssec d’Ordal a Subirats i la seva experiència turística.

Concretament van visitar les passades setmanes Cal Pau Jan i van mostrar el seu interès en el conreu de secà del Préssec d’Ordal i en els reptes i els esforços d’una empres  a petita i familiar, així com en els sistemes de producció respectuosos amb la salut i el medi ambient.

També van ser informats que una de les novetats de l’edició del Mercat del Préssec d’Ordal d’enguany és la possibilitat de fer activitats complementàries com la ruta paisatgística “Passejada per la Terra del Préssec d’Ordal”.

La visita va ser realitzada gràcies a les gestions del Consolat de la República de Corea a Barcelona, i representants de la seu diplomàtica es van desplaçar a Subirats per donar suport a l’esdeveniment.

El Mercat del Préssec d’Ordal és organitzat des de l’any 2006 pel Patronat de Turisme de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal de nou a dues del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: