Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Agraïment per les mostres de condol

Els familiars de l’Eva Pugibet Rosell i del seu fill Marc Vallès Pugibet, que van perdre la vida el passat 5 d’agost en un tràgic accident en un pantà d’Osca, volen agraïr molt sincerament les mostres de condol rebudes per part de la població de Sant Martí Sarroca, de Torrelles de Foix, i del respecte dels seus respectius Consistoris que van decretar dos dies de dol, i del Penedès en general.

Molt especialment volen agrair el suport de tota la família, dels amics i dels veïns del Barri de La Serra de Baix, així també com de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca que es va prestar a col·laborar en tot el que fos necessari.En moments tan dolorosos com aquests, valoren el sentiment d’estimació que els ha demostrat tota la gent i que ha permès que es sentíssin acompanyats en tot moment, en un dolor compartit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: