Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Bonet serà el nou president del Consell del Cava

Per 7 a 5 vots en una única votació, el director de Comunicació de Freixenet i expresident de la Confraria del Cava, Pere Bonet, ha guanyat Joan Amat en la segona convocatòria realitzada per escollir el nou president del Consell Regulador del Cava.

Repetien els dos candidats de la primera votació: l’exalcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, i el directiu de Freixenet, Pere Bonet.

Ahir dilluns, els 12 vocals sorgits de les darreres eleccions al Consell del Cava es van reunir per segona vegada per escollir president i vicepresident, després que el passat 2 de juliol els dos candidats a president empatessin en 3 votacions consecutives.

Els vocals també van escollir Xavier Farré, president de la cooperativa de Bellvei del Penedès, com a vicepresident per 6 vots. De la resta de vocals, 1 va votar en blanc i 5 es van decantar per un segon candidat que havia sorgit, Joan Pascual, president de l’Associació de Viticultors del Penedès.

Fins dilluns vinent, 29 de juliol, es poden presentar al·legacions a l’elecció de president i vicepresident del Consell del Cava i en cas que no n’hi hagi, els dos càrrecs quedaran ratificats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: