Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Palma XII allarga l’exposició Reset! fins diumenge de la setmana vinent

Aquests són els darrers dies per veure l’exposició que va inaugurar el nou espai de la veterana galeria d’art Palma XII.

Reset! es va inaugurar al mes de març i es podrà visitar fins al diumenge de la setmana que ve a la Masia Mas Pujó dels Monjos.

La galeria va aprofitar el canvi d’espai, del cèntric carrer de la Palma de Vilafranca a la masia situada entre els termes de Vilafranca i Santa Margarida i els Monjos, per a "ressetejar-se", arrencar de nou i repassar l’extens patrimoni que ha anat recollint durant el seus anys d’existència. A Reset! trobem les obres emblemàtiques que han passat per Palma XII. Hi conviuen noms com Fontcuberta, Hernández Pijuan, Thomas Ruff, Claudia Terstappen, Miralda o Muntadas, entre molts altres. Les obres reposen ara a l’espai central de la galeria, però també a altres indrets "domèstics" de la Masia Mas Pujó, on la presència del paisatge i la relació amb el vi aporten un valor afegit a la contemplació de l’art en sí mateix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: